Jeugdbrandweerwedstrijden in Pijnacker

PIJNACKER - Het aspiranten team van de jeugdbrandweer Maassluis heeft op 17 maart meegedaan aan jeugdbrandweerwedstrijden in Pijnacker.

Er was een incident met brand in een heftruck bedrijf, een heftruck was tegen een stellage aangereden waardoor er brand was ontstaan. Bij het bedrijf aangekomen werden ze aangesproken door een medewerker van het bedrijf dat er brand was binnen. Bij goed uitvragen kregen ze te horen dat er nog iemand binnen was.

Met een goede verkenning en met aanroepen of er nog iemand was kregen ze contact met het slachtoffer. Aangezien het slachtoffer achter de brandhaard lag moest er eerst een straal ingezet worden, waarna een verantwoorde redding kon plaats vinden. Daarna was het mogelijk om met 2 stralen de brand in te pakken en af te blussen om zo de klus te klaren.

De onderlinge concurrentie met de andere jeugdbrandweer teams was erg groot en de uitslagen lagen heel erg dicht bij elkaar.
Desondanks heeft de ploeg van Maassluis zich erg goed staande gehouden en zijn wij op de 6e plaats geeindigd van de 8 teams.

Foto's: Brandweer Maassluis

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image


< 1 2 3 >